fbpx
Close X

Intohimona luontokuvaus

Haemme inspiraatiomme luonnosta, mutta uskomme samalla laatuun. Haluamme tarjota Suomen parhaat kuvauspaikat ja siksi suunnittelemmekin ne huolella. Me mietimme taustat, valonsuunnat ja kojut, jotta sinä voit keskittyä kuvaamiseen!

Finnaturen omistavat ammattiluontokuvaajat Jari ja Kaisa Peltomäki. Molempien intohimo on luontokuvaus, joka näkyy yrityksen kaikessa toiminnassa. Jarin tausta lintuharrastajana yhdistettynä Kaisan taustaan kuvataiteissa muodostaa mielenkiintoisen yhdistelmän luontokuvaukseen.

Kuvausmatkat Suomessa

Finnaturen omatoimisilla kuvausmatkoilla pääset Suomen parhaille kuvauspaikoille – katso vinkkimme kuvauskohteiden yhdistelemiseen eri vuodenaikoina!

Lue lisää Varaa matka

Luontomatkailua jo 30 vuoden kokemuksella

Päätyömme on Suomen luonnon esiintuominen ulkomaalaisille matkailijoille, tästä työstä pääsevät nauttimaan myös suomalaiset asiakkaamme. Lisäksi jaamme osaamistamme matkailun koulutuksissa sekä kuvaesityksissämme.

Olemme auttaneet useita filmiyhtiöitä Suomen luonnon taltioinnissa, näistä tunnetuin on varmasti BBC. Ammattilainen ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan aloittelijakin uskaltaa matkoillemme lähteä. Pieni ryhmäkoko takaa sen, että kaikki saavat omantasoistaan tukea meidän kanssamme.

Intohimomme luontoon ja luontokuvaukseen, yhdistettynä vuosikymmenien kokemukseemme, näkyy aina tekemisessämme. Haluammekin tarjota upeita luontoelämyksiä kaikille asiakkaillemme!

”Haluamme lisätä luonnon arvostusta tarjoamalla asiakkaillemme upeita elämyksiä. Luontokuvaus on tapa tuoda luonto ihmisten lähelle, niin kuvaajille kuin heidän lähipiirilleen. Uskomme vahvasti, että luontokokemusten kautta syntyy asiakkaillemme tarve suojella upeaa luontoamme!”

Kaisa ja Jari

Blogi

4.3.2024

Finnature etsii lintuoppaita

Finnature Oy hakee ulkomaalaisille matkailijaryhmille lintuja tuntevia oppaita. Oppaan tehtävänä on johdattaa ryhmä lintupaikoille turvallisesti, …

Lue lisää

6.2.2024

Lähde Finnaturen kanssa Costa Ricaan valokuvausmatkalle

Finnature järjestää Costa Rican valokuvausmatkan marraskuussa 2024. Kaisa ja Jari kävivät tutustumassa paikkoihin Costa Ricassa …

Lue lisää

27.9.2023

Finnsurvey etsii ympäristöasiantuntijaa

Finnature joutui pohtimaan uutta suuntaa toiminnalle korona-aikana, kun rajat menivät kiinni. Pohdimme hetken mihin osaaminen …

Lue lisää

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä matkoistamme, kursseistamme tai vuokrattavista kuvauskojuistamme? Tavoitat meidät tällä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse. Odotamme yhteydenottoasi!

045 129 4264
info@finnature.fi