fbpx
Close X

Luontomatkailua yli 25 vuoden kokemuksella!

Päätyömme on Suomen luonnon esiintuominen ulkomaalaisille matkailijoille. Pääasiassa asiakkaamme tulevat kuvaamaan Suomen hienoa luontoa tai katsomaan upeita lintulajejamme, kuten pöllöjä ja kanalintuja. Suomalaisille järjestämme kuvausmatkoja, luontokuvauskursseja sekä vuokraamme piilokojuja Oulun seudulla. Tämän lisäksi jaamme osaamistamme matkailun koulutuksissa sekä luontokuvaukseen keskittyvissä kuvaesityksissämme.

Olemme auttaneet useita filmiyhtiöitä Suomen luonnon taltioinnissa, näistä tunnetuin on varmasti BBC. Ammattilainen ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan aloittelijakin uskaltaa matkoillemme lähteä. Pieni ryhmäkoko takaa sen, että kaikki saavat oman tasoistaan tukea meidän kanssamme.

Intohimomme luontoon ja luontokuvaukseen, yhdistettynä vuosikymmenien kokemukseen, näkyy aina tekemisessämme. Haluammekin tarjota upeita luontoelämyksiä kaikille asiakkaillemme!

Kuvausmatkat ulkomaille

Finnature tarjoaa loistavia valokuvausmatkoja ulkomaille. Valitsemme kuvauskohteet huolellisesti – katso matkamme!

Lue lisää Varaa matka

Intohimona luontokuvaus!

Finnature on perheyritys, jonka omistavat Jari ja Kaisa Peltomäki. Molempien intohimo on luontokuvaus, joka näkyy yrityksen kaikessa toiminnassa. Jarin tausta lintuharrastajana, yhdistettynä Kaisan taustaan kuvataiteissa luo mielenkiintoisen yhdistelmän luontokuvaukseen.

Haemme inspiraatiomme luonnosta, mutta uskomme samalla laatuun. Haluamme tarjota Suomen parhaat kuvauspaikat. Siksi suunnittelemmekin ne huolella. Hyvien kuvien lisäksi myös viihtyisyys on tärkeää, jotta voimme keskittyä kuvaamiseen täysillä!

Luontoelämyksiä kaikille!

Haluamme toiminnallamme lisätä luonnon hyvinvointia. Finnature työntekijöineen ja yhteistyökumppanieneen viekin vuosittain kymmeniä linnunpönttöjä metsiin. Ruokintamme auttavat lintuja selviämään kovista talvista paremmassa kunnossa pesintäkauteen.

Haluamme myös lisätä luonnon arvostusta tarjoamalla asiakkaillemme upeita elämyksiä. Luontokuvaus on tapa tuoda luonto ihmisten lähelle, niin kuvaajille kuin heidän lähipiirilleen. Uskomme vahvasti, että luontokokemusten kautta syntyy asiakkaillemme tarve suojella upeaa luontoamme!

Blogi

10.3.2022

Finnature etsii uusia lintuoppaita

Kiinnostaako työ lintumatkailun parissa? Haluatko ansaita rahaa lintuja katselemalla? Haemme ulkomaalaisille matkailijaryhmille lintuja tuntevia oppaita. …

Lue lisää

8.7.2021

Suomen Luonto -lehti täyttää tänä vuonna 80 vuotta. Osallistu juhlavuoden kuvakisaan!

Finnature on mukana julistamassa 80-vuotiasta. Suomen Luonto järjestää 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kuvakisan, johon voit osallistua lähettämällä …

Lue lisää

13.5.2021

Suokukkojen kuvaus on nyt kuumimmillaan!

Suokukot ovat aina varma kesän tulon merkki Finnaturen tarjonnassa. Se on viimeinen koju, joka laitetaan …

Lue lisää

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä matkoistamme, kursseistamme tai vuokrattavista kuvauskojuistamme? Tavoitat meidät tällä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse. Odotamme yhteydenottoasi!

045 129 4264
info@finnature.fi