fbpx
Close X
VALOKUVAUSKURSSIT

Kotkakuvauskurssit

Suositut kotkakuvauskurssimme

Järjestämme suosittuja kotkakuvauskursseja Utajärvellä sijaitsevalla kotkakojullamme syksyisin ja talvisin. Viikonlopun aikana opit paljon uutta kuvauksesta mukavassa seurassa!

Kurssit ovat hyvä mahdollisuus kuvata kotkia ja oppia uutta!

Valokuvauskurssien aikana vietämme kaksi kokonaista kuvauspäivää vuonna 2017 rakentamallamme uudella, mukavalla kotkakojulla. Tutustumme kojukuvauksen saloihin sekä maakotkaan kuvauskohteena. Osalla kursseista keskitymme myös kuvankäsittelyyn.

Olemme ruokkineet Utajärvellä talvehtivia kotkia jo yli 15 vuotta! Rakensimme uuden luksuskojun ulkomaalaisten asiakkaidemme tarpeisiin, mutta kurssin aikana pääset kokemaan tämän kojujen businessluokan. Kojumme on mukavasti varusteltu, joten kuvauspäivä hujahtaakin vilauksessa!

Paikalla ruokailee useita kotkia ja mahdollisuudet niiden kuvaamiseen ovat erinomaiset. Aloitamme ruokinnan joka vuosi syyskuun alussa, ja kotkat alkavat käymään ruokinnallamme heti aloittamisen jälkeen.

Järjestämme talvisin kaksi kotkakuvauskurssia ja syksyisin järjestämme yhden kurssin syysmaisemissa. Kaikilla kursseillamme on tiivistunnelmaisen viikonlopun aikana oiva hetki kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset kuvaamisesta. Viikonloppu vietetään hyvässä hengessä ja jutellen perusasetuksista, edistyneemmistä kuvaustekniikoista ja sommittelusta.

Varaa kurssi verkkokaupastamme: 

Kotkakurssi 19.1-21.1.2024

 

”Suuri kiitos tästä kuvaus kokemuksesta. Kaikki toimi aivan super loistavasti. Jopa kuvattavien aktiivisuus :-)”

Luksuskojussa on mukavaa kuvata!

Rakensimme uuden kotkakojun vuonna 2017 ulkomaalaisten asiakkaidemme tarpeisiin. Kurssilla pääset nauttimaan tästä mukavasta ja avarasta kojusta.

Uudessa kojussamme on seisomakorkeus, joten pääset päivän aikana suoristamaan selkäsi ja istuimena mukavat ja säädettävät toimistotuolit.

Uudessa kotkakojussamme on jokaiselle kurssilaiselle kaksi kuvausaukkoa. Jokainen osallistuja voi siis laittaa kaksi kameraa ja objektiivia omalle kuvauspaikalleen. Kameroiden kuvauskorkeutta voi säätää kuvaajan koon mukaan.

Kaikilla kursseillamme on myös mahdollisuus kokeilla Olympuksen peilittömiä kameroita tositoimissa, joten halutessasi voit laittaa toiseen aukkoon oman kamerasi, ja toiseen Olympuksen kokeiltavaksi. Jos haluat kokeilla erilaisia jalustanpäitä, sekin onnistuu. Kaapistamme löytyvät niin kuula- kuin videopäät sekä kiikut testattavaksi.

Lisätietoa kotkakojumme varustuksesta löydät sivulta Maakotkien kuvauskojut.

Testaa Olympuksen kalustoa tai erilaisia jalustanpäitä kursseillamme!

Jos sinun on aika uusia kamerakalustoasi tai harkitset uuden jalustanpään hankkimista, kannattaa tulla kursseillemme testaamaan kalustoa tositoimissa ennen ostopäätöksen tekemistä!

Kaikilla kursseillamme on mahdollisuus kokeilla Olympuksen peilittömiä kameroita tositoimissa, joten halutessasi voit laittaa toiseen aukkoon oman kamerasi, ja toiseen Olympuksen kokeiltavaksi. Jos haluat kokeilla erilaisia jalustanpäitä, sekin onnistuu. Kaapistamme löytyvät niin kuula- kuin videopäät sekä kiikut testattavaksi.

Majoitus kurssin aikana Villa Finnaturessa

Kotkakuvauskurssin majoitus järjestetään Finnaturen päämajassa Villa Finnaturessa Muhoksella. Villa Finnaturen sijainti kotkakojuihin nähden on erinomainen, ja mukavassa Villassa illat kuluvat leppoisasti. Emäntämme huolehtii maittavista aterioista. Lue enemmän Villa Finnaturesta omalta sivultaan.

Kuvia Villa Finnaturesta Flickr-galleriassamme..

Kurssi-info

Ryhmäkoko

4 – 6 kuvaajaa

Hinta

665 € / osallistuja

BirdLife Suomen ja Pohjoisen Luontokuvaajat Ry:n jäsenille-10%

Kurssin tai osan siitä voit maksaa myös Edenredilläeazybreakilla, ePassilla ja Smartumilla!

Hinta sisältää

majoitus pe-su, ohjelman mukaiset ruokailut, kaksi päivää kotkakojussa, kuljetus majoituksesta kojulle, opastus ja koulutus

Majoitus

Villa Finnaturessa yhden hengen huoneissa

Kuljetus

Majoituksesta kotkakojulle Finnaturen pikkubussilla. Saapuminen majoitukseen omilla autoilla tai sopimuksen mukaan voimme hakea ja viedä Oulun lentokentälle / rautatieasemalle, hinta 85 € / hlö / suunta.

Tiedustelut

info@finnature.fi tai puhelimitse 045-129 4264

Kotkakuvauskurssien aikataulu

Perjantai

Saapuminen Villa Finnatureen Muhokselle klo 18.00

Päivällinen ja teoriaopetusta Villa Finnaturessa

 

Lauantai

Aikainen aamupala ja eväät mukaan kojulle

Kotkien kuvaamista koko valoisan ajan

Lähtö kojulta hämärän saapuessa.

Päivällinen ja teoriaopetusta Villa Finnaturessa

 

Sunnuntai

Aikainen aamupala ja eväät mukaan kojulle

Kotkien kuvaamista koko valoisan ajan

(Lightroom & Photoshop + kotkat kurssilla opiskellaan kuvankäsittelyä koko päivä)

Lähtökahvit ja kotiinlähtö illalla

Tarkista kurssin tarkka aikataulu, etenkin loppumisen suhteen, jos varaat lentoja / junalippuja.

PLEASE NOTE: This course is held in Finnish and aimed at Finnish photographers.

Varaa kurssi

Varaa kurssit helposti verkkokaupasta!

Lue lisää

Luontokuvauksen perusteet

Tule opettelemaan luontokuvauksen perusteet mukavassa seurassa

Lue lisää

Piilokojut

Voit vuokrata myös pelkät piilokojut!

Lue lisää