fbpx
Close X
Maakotka Utajärvi

Valokuvauskurssit

Kotkakuvauskurssit

Kuvaa upeita maakotkia Suomen mukavimmasta kojusta

Lue lisää

Luontokuvauksen perusteet

Tule opettelemaan luontokuvauksen perusteet mukavassa seurassa!

Lue lisää

Huuhkajakuvauskurssi

Tule tutustumaan yökuvaukseen lokakuussa!

Lue lisää

Finnaturen suositut valokuvauskurssit

Finnature järjestää suosittuja valokuvauskursseja Oulun seudulla. Luontokuvauskursseilla keskitymme yksilölliseen valokuvausopetukseen, kuvankäsittelyyn sekä kuvattavien kohteiden tarkkailemiseen. Kurssit ovat mitä mainioin tapa oppia luontokuvausta ammattilaisen johdolla!

Kurssikalenteri

19.-21.1.2024 Kotkakuvauskurssi
Lue lisää kurssista tai osta kurssi suoraan verkkokaupastamme.

 

”Kyllä teidän kurssilta jäi paljon positiivisia asioita käteen. Kaikki oli niin hyvin järjestetty että vähän olis kipinää tulla kurssille taas tammikuussa, jos vain onnistuu.”

Pienet ryhmäkoot

Pidämme valokuvauskurssien ryhmäkoot pieninä. Kursseille mahtuukin enintään kuusi osallistujaa.

Pienessä ryhmässä kouluttaja ehtii antamaan käytännön vinkkejä jokaiselle kuvaajalle kuvaajan omalla tasolla. Luontokuvauskurssit sopivat sekä aloittelijoille että jo pidempään kuvausta harrastaneille!

Ammattitaitoiset kouluttajat

Kouluttajina lintukuvaus- ja luontokuvauskursseilla toimivat ammattiluontokuvaajat Jari ja Kaisa Peltomäki sekä luontokuvaaja Lauri Mantere. Kaikilla kouluttajillamme on vankka kokemus valokuvaamisesta. Ammattitaitoiset kouluttajat ottavat kuvaajien taitotason huomioon yksilöllisesti ja antavat käytännön vinkkejä aivan perusasioista viimeiseen silaukseen ja erilaisiin tekniikoihin.

Varmista osallistumisesi!

Varmistathan osallistumisesi suosituille valokuvauskursseillemme ilmoittautumalla mahdollisimman pian. Kurssien minimiosallistujamäärä on neljä henkilöä, ja kurssien toteutuminen vahvistetaan viimeistään neljä viikkoa ennen kurssin alkua.

Annamme BirdLife Suomen jäsenyhdistysten ja Pohjoisen Luontokuvaajat Ry:n jäsenille 10% alennuksen kurssien hinnasta – ilmoitathan alennukseen oikeuttavasta jäsenyydestä ilmoittautuessasi!

Kurssin tai osan siitä voit maksaa  ePassilla, Smartumeilla, Edenredillä tai EazyBreakillä. Valokuvauskurssi on myös mukava elämyslahja luontokuvaajalle!

Kotkakuvauskurssit

Kurssilla kuvaat kotkia mukavasti Suomen parhaasta kojusta

Lue lisää

Luontokuvauksen perusteet

Tule opettelemaan luontokuvauksen perusteet mukavassa seurassa!

Lue lisää

Huuhkajakuvauskurssi

Tule tutustumaan yökuvauksen salaisuuksiin ja kuvaamaan Euroopan suurin pöllö oppaamme johdolla

Lue lisää