fbpx
Close X
Maakotka Utajärvi

Valokuvauskurssit

Kotkakuvauskurssit

Kuvaa upeita maatkotkia Suomen mukavimmasta kojusta

Lue lisää

Luontokuvauksen perusteet

Tule opettelemaan luontokuvauksen perusteet mukavassa seurassa!

Lue lisää

Linnut lennossa

Opettele kuvaamaan linnut lennossa ja rakenna oma kotistudio

Lue lisää

Finnaturen suositut valokuvauskurssit

Finnature järjestää suosittuja valokuvauskursseja Oulun seudulla. Luontokuvauskursseilla keskitymme yksilölliseen valokuvausopetukseen, kuvankäsittelyyn sekä kuvattavien kohteiden tarkkailemiseen. Kurssit ovat mitä mainioin tapa oppia luontokuvausta ammattilaisen johdolla!

Pienet ryhmäkoot

Pidämme valokuvauskurssien ryhmäkoot pieninä. Kursseille mahtuukin enintään kuusi osallistujaa.

Pienessä ryhmässä kouluttaja ehtii antamaan käytännön vinkkejä jokaiselle kuvaajalle kuvaajan omalla tasolla. Luontokuvauskurssit sopivat sekä aloittelijoille että jo pidempään kuvausta harrastaneille!

”Kyllä teidän kurssilta jäi paljon positiivisia asioita käteen. Kaikki oli niin hyvin järjestetty että vähän olis kipinää tulla kurssille taas tammikuussa, jos vain onnistuu.”

Ammattitaitoiset kouluttajat

Kouluttajina lintukuvaus- ja luontokuvauskursseilla toimivat ammattiluontokuvaajat Jari ja Kaisa Peltomäki sekä luontokuvaaja Lauri Mantere. Kaikilla kouluttajillamme on vankka kokemus valokuvaamisesta. Ammattitaitoiset kouluttajat ottavat kuvaajien taitotason huomioon yksilöllisesti ja antavat käytännön vinkkejä aivan perusasioista viimeiseen silaukseen ja erilaisiin tekniikoihin.

Kurssikohteet

Järjestämme valokuvauskursseja kojuillamme Utäjärvellä, Limingassa sekä Muhoksella sekä Liminganlahdella. Kuvauskohteitamme ovat maakotkat, suokukot ja pihalinnut. Samalla kun pääsemme kuvaamaan lintuja keskitymme siihen, että saat eväitä kuvaamiseen myös kurssin jälkeen.

Luontokuvauskursseillamme pääset tutustumaan myös kojukuvaukseen. Kaikilla paikoilla kojumme ovat huolellisesti sijoitettu monipuolisia kuvauselämyksiä tavoitellen.

Valokuvauskurssi kestää yleensä perjantaista sunnuntaihin ja sisältää kaksi kokonaista kuvauspäivää sekä kuvankäsittelyyn liittyviä teemoja iltaisin tai päivisin, riippuen kuvausajoista. Järjestämme myös naisille suunnattuja valokuvauskursseja vastataksemme kysyntään.

Varmista osallistumisesi!

Varmistathan osallistumisesi suosituille valokuvauskursseillemme ilmoittautumalla mahdollisimman pian. Kurssien minimiosallistujamäärä on neljä henkilöä, ja kurssien toteutuminen vahvistetaan viimeistään neljä viikkoa ennen kurssin alkua.

Annamme BirdLife Suomen jäsenyhdistysten ja Pohjoisen Luontokuvaajat Ry:n jäsenille 10% alennuksen kurssien hinnasta – ilmoitathan alennukseen oikeuttavasta jäsenyydestä ilmoittautuessasi!

Kurssin tai osan siitä voit maksaa  ePassilla tai Smartumin kulttuuri seteleillä. Valokuvauskurssi on myös mukava elämyslahja luontokuvaajalle!

Kotkakuvauskurssit

Kurssilla kuvaat kotkia mukavasti Suomen parhaasta kojusta

Lue lisää

Suokukkojen valokuvauskurssi

Suokukkojen valokuvauskurssi Liminganlahdella on kevään kohokohta

Lue lisää

Luontokuvauksen perusteet

Tule opettelemaan luontokuvauksen perusteet mukavassa seurassa!

Lue lisää

Linnut Lennossa

Opettele kuvaamaan linnut lennossa ja rakenna oma kotistudio

Lue lisää