fbpx
Close X
Kuningasmerikotka Hokkaido, Japani

Kuvausmatkat

Kuvausmatkat Suomessa

Korona-aikaan suunnitellut omatoimimatkat Oulun seudulla

Lue lisää

Piilokojut

Koe Suomen luonnon ihmeet piilokojusta!

Lue lisää

Valokuvauskurssit Suomessa

Kehity luontokuvaajana ammattioppaiden johdolla

Lue lisää

Ikimuistoiset kuvausmatkat ulkomaille

Tarjoamme parhaat kuvauspaikat ja mukavissa puitteissa. Kiinnitämme paljon huomiota kokonaisvaltaiseen elämykseen. Mielenkiintoiset lajit ja hyvät kuvauspaikat ovat tärkeitä, mutta meidän kanssamme kuvausmatka on aina kokonaisvaltainen elämys!

Leppoisat kuvausmatkat ammattioppaan kanssa tai omatoimisesti

Kuvausmatkamme suuntautuvat kohteisiin, joissa on upeat, uudenlaiset tai yksinkertaisesti parhaat kuvauspaikat. Kuuntelemme useiden ammattikuvaajien mielipiteitä laajassa verkostossamme aina kohteita valittaessa.

Olemme kehittäneet nyt myös koronaturvalliset omatoimimatkat Suomeen. Tule ja koe ne kuvauspaikat, joiden takia ulkomaalaiset matkustavat Suomeen!

Toimivat kuvauspaikat ja -kojut, unohtamatta laadukasta opastusta, ovat tie huikeisiin luontokuviin. Tämä ei kuitenkaan riitä meille, sillä haluamme tarjota unohtumattomia luontoelämyksiä!

Kiinnitämme erityistä huomiota matkaohjelman suunnitteluun. Vaikka pidämme ohjelman leppoisana, kuvaamme paljon. Vietämme aikaa yhden kohteen parissa pitkään, jotta aikaa jää myös oppimiselle.

Huikeita luontoelämyksiä Finnaturen matkassa

Finnaturella on yli 25 vuoden kokemus lintu- ja luontokuvausmatkojen järjestämisestä. Kuvausmatkamme ovat suunnitelleet ammattiluontokuvaajat Jari ja Kaisa Peltomäki. Matkojen suunnittelussa kiinnitetään suurta huomiota yksityiskohtiin, ja kuvauskohteen lisäksi mukava majoitus ja kiireetön aikataulu ovat onnistuneen loman perusta.

Finnaturen kuvausmatkat sopivat kaikentasoisille kuvaajille ja niin aloittelijat kuin ammattilaisetkin nauttivat matkoistamme. Ryhmäkoko on kuvausmatkoillamme aina pieni, joten opas ehtii neuvoa kaikkia kuvaajia. Vauhti matkoillamme on leppoisa ja voimme keskittyä kuhunkin kuvauskohteeseen rauhassa.

Kuvauskohteet ovat tarkkaan harkittuja ja valikoituja tarjotaksemme hienot puitteet kuvaamiseen ja hyvään lomaan. Jokainen kuvauskohde arvioidaan erikseen, jotta ryhmäkoko ja matkaohjelma sopivat paikan luonteeseen.

Räätälöidyt matkat toiveidesi mukaan

Rakennamme mielellämme myös juuri omiin tarpeisiisi räätälöidyn luontokuvausmatkan. Kerro meille toiveesi ja me hoidamme loput! Ota yhteyttä toimistoomme, jos haluat yksityismatkan, joka on suunniteltu juuri sinulle.

Varaa matka suoraan nettikaupasta!

Löydä unelmiesi matka nettikaupastamme!

Lue lisää

Valokuvauskurssit

Luontokuvauskursseilla opit kuvaamisen niksit ammattilaisten johdolla!

Lue lisää

Piilokojut

Vuokraa meiltä piilokojut ja nauti kuvaamisesta!

Lue lisää

Photographer Hokkaido