fbpx
Close X
Huuhkajapari Finnaturen metsäruokinta
MATKAT

Valokuvausmatkat Suomessa

Koe Suomen parhaat lintujen kuvauspaikat

Koronan myötä olemme uudenlaisen matkailun edessä, siksi kehitimmekin helppoja valokuvausmatkoja Suomen parhaille kuvauspaikoille. Osta nyt helposti pakettina: majoitus, kojut ja koulutus.

Omatoimiset valokuvausmatkat Suomessa, tämän vaivattomammaksi ja turvallisemmaksi matkailu ei enää tule!

 

Koronaturvalliset omatoimiset valokuvausmatkat Suomessa

Matkat ovat erityisesti koronatilanteeseen räätälöityjä ja sopivat niin yksin matkustaville kuvaajille kuin pienille kaveriporukoille sekä pariskunnille. Jokaiselle porukalle on omat kojut ja väljä majoittuminen. Kuvauspaketit ovat saatavilla myös ilman majoitusta!

Kaikkien matkojen alussa perehdymme yhdessä luontokuvauksen saloihin ja matkan kohdelajeihin noin 2 tuntia, samalla ehdit kysyä ammattikuvaajan neuvot muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tämän jälkeen saatte oman kuvauskojun jonka rauhassa ei koronasta ole tietoakaan.

Koe nyt Suomen hienoimmat kuvauskohteet, näiden takia kansainväliset asiakkaamme tulevat Suomeen! 

Ennen koronaa Finnaturen valokuvaaja-asiakkaat tulivat eri puolilta maailmaa. Normaalivuosina valokuvaajat niin Kiinasta, Japanista, Arabimaista kuin USA:stakin matkustavat Suomeen kuvatakseen meidän hienoa luontoa. Eurooppalaisista kuvaajista nyt puhumattakaan!

Tule nyt kokemaan Suomi ulkomaalaisen silmin. Maakotka ja huuhkaja, teeri ja suokukko ovat kiehtovia kuvauskohteita myös suomalaisille. Voimme nähdä niitä vapaana luonnossa, mutta hyvälle kuvauspaikalle ja lähelle lintuja pääseminen onkin jo toinen juttu.

Finnaturen kojuilla olemme miettineet kuvauksen lopputulosta paljon. Pyrimme palvelemaan hyvin ne maailmalta tulevat asiakkaat, jotka ovat kokeneet jo lähes kaiken. Olemmekin miettineet valmiiksi valonsuunnan, kuvakulman ja taustat, ruokimme linnut säännöllisesti, huolehdimme kuvauspaikat siisteiksi ja kiinnitämme kojuihin erityistä huomiota. Vain siksi, että Sinä asiakkaanamme, voisit keskittyä kuvaamiseen!

Finnaturen omatoimi valokuvausmatkat Suomessa

Petolinnut Oulun seudulla

15.9. – 31.3.

Kuvaa nyt petolintujen aatelisto Oulun seudulla! Matkan tähtilajit ovat maakotka, huuhkaja ja kanahaukka. Myös merikotka ja varpushaukka ovat mahdollisia lajeja. Matka sisältää 2 tunnin perehdytyksen, 2 päivää kotkakojussa, yhden aamun Villa Finnaturen pikkulintukojussa sekä yhden yön huuhkajakojussa sekä väljän majoittumisen 3 yötä Villa Finnaturessa. Matkan kesto 5 päivää.

Ryhmäkoko: 1 – 4 kuvaajaa  

Hinta: 595 €/hlö (kun 2-4 kuvaajaa), yksi kuvaaja 795 € 

» VARAA MATKA

Teeren soidin ja maakotkat

15.3. – 31.3.

Kuvaa samalla reissulla teeret soitimella sekä maakotkat, halutessasi myös huuhkaja. Tämän matkan sesonki on vain kaksi viikkoa, kun teeret ja kotkat toimivat hyvin yhtäaikaa. Keväästä riippuen voimme pidentää sesonkia säiden salliessa. Matka sisältää 2 tunnin perehdytyksen, 2 teerikuvauskertaa ja 2 päivää kotkakojussa, sekä majoituksen ja 1 kuvausaamun Villa Finnaturen pikkulintukojussa. Matkan kesto 4 päivää.

Ryhmäkoko: 1 – 4 kuvaajaa  

Hinta: 595 €/hlö (kun 2-4 kuvaajaa), yksi kuvaaja 795 € 

» VARAA MATKA 2021

Suokukkojen soidin ja huuhkaja

9.5. – 31.5.

Kevään kohokohta on suokukkojen soidin! Tällä matkalla yhdistyvät elegantti suokukkojen soidin sekä mystinen huuhkaja. Matka sisältää 2 tunnin perehdytyksen, 4 kuvauskertaa suokukoille ja yhden yön huuhkajakojussa sekä majoituksen 2 yötä. Matkan kesto 4 päivää.

Ryhmäkoko: 1 – 4 kuvaajaa  

Hinta: 780 € / hlö (2 -4 kuvaajaa), yksi kuvaaja 920 € 

» VARAA MATKA 2021

Varaa matka

Löydä unelmiesi matka - tarjoamme upeita kuvausmatkoja myös ulkomaille

Lue lisää

Kuvauskurssit

Luontokuvauskursseilla opit kuvaamisen niksit ammattilaisten johdolla!

Lue lisää

Piilokojut

Voit vuokrata myös pelkät piilokojut!

Lue lisää