fbpx
Close X
Huuhkajapari Finnaturen metsäruokinta
MATKAT

Valokuvausmatkat Suomessa

Koe Suomen parhaat lintujen kuvauspaikat

Voit nyt helposti ostaa valmiin valokuvausmatkan Suomen parhaille kuvauspaikoille, sillä olemme paketoineet matkoihin majoituksen, kuvauspiilokojut ja myös opastuksen kojuille.  Voit myös varata pelkät kojut täältä.

Omatoimiset valokuvausmatkat Suomessa, tämän vaivattomammaksi ja turvallisemmaksi matkailu ei enää tule!

 

Finnaturen omatoimi valokuvausmatkat Suomessa

Petolinnut Oulun seudulla 3 päivän matka

1.9. – 31.3.

Kuvaa nyt petolintujen aatelisto Oulun seudulla! Matkan tähtilajit ovat maakotka, huuhkaja ja kanahaukka. Myös merikotka ja varpushaukka ovat mahdollisia lajeja. Matka sisältää yhden yön ja aamupäivän kanahaukka- ja  huuhkajakojussa, yhden iltapäivän Villa Finnature pikkulintukojussa ja yhden päivän Utajärven kotkakojussa sekä väljän yhden yön majoittumisen Villa Finnaturessa. Matkan kesto 3 päivää.

Ryhmäkoko: 1 – 4 kuvaajaa
Hinta: 445 €/hlö (kun 2-4 kuvaajaa), yksi kuvaaja 525 €
Hinta ilman majoitusta ja Villa Finnaturen kojua: 395 €/hlö (kun 2-4 kuvaajaa), yksi kuvaaja 455 €

» VARAA MATKA

Petolinnut Oulun seudulla 4 päivän matka

1.9. – 31.3.

Kuvaa nyt petolintujen aatelisto Oulun seudulla! Matkan tähtilajit ovat maakotka, huuhkaja ja kanahaukka. Myös merikotka ja varpushaukka ovat mahdollisia lajeja. Matka sisältää 2 päivää kotkakojussa, yhden aamun Villa Finnaturen pikkulintukojussa sekä yhden yön huuhkajakojussa sekä valitessasi majoituksen väljän majoittumisen 2 yötä Villa Finnaturessa. Matkan kesto 4 päivää.

Ryhmäkoko: 1 – 4 kuvaajaa
Hinta: 570 €/hlö (kun 2-4 kuvaajaa), yksi kuvaaja 730 €
Hinta ilman majoitusta ja Villa Finnaturen kojua: 495 €/hlö (kun 2-4 kuvaajaa), yksi kuvaaja 590 €

» VARAA MATKA

Teeren soidin ja maakotkat

15.3. – 31.3. ja 15.9.- 15.10. 

Kuvaa samalla reissulla teeret soitimella sekä maakotkat, halutessasi myös huuhkaja. Tämän matkan sesonki on keväällä vain kaksi viikkoa ja syksyllä noin kuukausi, kun teeret ja kotkat toimivat hyvin yhtäaikaa. Säiden salliessa voimme pidentää tai lyhentää sesonkia. Matka sisältää 2 teerikuvauskertaa ja 2 päivää kotkakojussa, sekä majoituksen ja 1 kuvausaamun Villa Finnaturen pikkulintukojussa. Matkan kesto 4 päivää.

Ryhmäkoko: 1 – 4 kuvaajaa
Hinta: 550 €/hlö (kun 2-4 kuvaajaa), yksi kuvaaja 690 €
Hinta ilman majoitusta ja Villa Finnaturen kojua: 480 €/hlö (kun 2-4 kuvaajaa), yksi kuvaaja 550 €

» VARAA MATKA

Teeren soidin ja huuhkaja

15.3. – 15.5.

Kuvaa samalla reissulla teeret soitimella sekä huuhkaja. Matka sisältää 1 teerikuvausaamun ja 1 yön huuhkajakojussa, sekä yhden yön majoituksen ja 1 kuvauspäivän Villa Finnaturen piilokojussa. Matkan kesto 3 päivää.

Ryhmäkoko: 1 – 4 kuvaajaa
Hinta: 410 €/hlö (kun 2-4 kuvaajaa), yksi kuvaaja  495 €
Hinta ilman majoitusta ja Villa Finnaturen kojua:  375 €/hlö (kun 2-4 kuvaajaa), yksi kuvaaja  435 €

» VARAA MATKA

Suokukkojen soidin ja huuhkaja

9.5. – 31.5.

Kevään kohokohta on suokukkojen soidin! Tällä matkalla yhdistyvät elegantti suokukkojen soidin sekä mystinen huuhkaja. Matka sisältää 4 kuvauskertaa suokukoille ja yhden yön huuhkajakojussa sekä majoituksen 2 yötä. Matkan kesto 4 päivää.

Ryhmäkoko: 1 – 4 kuvaajaa
Hinta: 850 € / hlö (2 -4 kuvaajaa), yksi kuvaaja 960 €
Hinta ilman majoitusta: 760 €/hlö (kun 2-4 kuvaajaa), yksi kuvaaja 780 €

» VARAA MATKA

Koe nyt Suomen hienoimmat kuvauskohteet, näiden takia kansainväliset asiakkaamme tulevat Suomeen! 

Ennen koronaa Finnaturen valokuvaaja-asiakkaat tulivat eri puolilta maailmaa. Normaalivuosina valokuvaajat niin Kiinasta, Japanista, Arabimaista kuin USA:stakin matkustavat Suomeen kuvatakseen meidän hienoa luontoa. Eurooppalaisista kuvaajista nyt puhumattakaan!

Tule nyt kokemaan Suomi ulkomaalaisen silmin! Maakotka ja huuhkaja, teeri ja suokukko ovat kiehtovia kuvauskohteita myös suomalaisille. Voimme nähdä niitä vapaana luonnossa, mutta hyvälle kuvauspaikalle ja lähelle lintuja pääseminen onkin jo toinen juttu.

Finnaturen kojuilla olemme miettineet kuvauksen lopputulosta paljon. Pyrimme palvelemaan hyvin ne maailmalta tulevat asiakkaat, jotka ovat kokeneet jo lähes kaiken. Olemmekin miettineet valmiiksi valonsuunnan, kuvakulman ja taustat, ruokimme linnut säännöllisesti, huolehdimme kuvauspaikat siisteiksi ja kiinnitämme kojuihin erityistä huomiota. Vain siksi, että Sinä asiakkaanamme, voisit keskittyä kuvaamiseen!

Voit maksaa kuvauspaketin verkkokaupassamme ja sopia kojupäivät toimiston kanssa. Varaa kuvausmatkat täältä tai kysy lisätietoja meiltä toimistolta info@finnature.fi. Huomaathan, että myös useimmat virkistysedut käyvät maksuvälineeksi meillä!

Koronaturvalliset omatoimiset valokuvausmatkat Suomessa

Valokuvausmatkamme ovat sopivat niin yksin matkustaville kuvaajille kuin pienille kaveriporukoille sekä pariskunnille. Jokaiselle porukalle on omat kojut ja väljä majoittuminen. Kuvauspaketit ovat saatavilla myös ilman majoitusta!

Varaa matka

Löydä unelmiesi matka - tarjoamme upeita kuvausmatkoja myös ulkomaille

Lue lisää

Kuvauskurssit

Luontokuvauskursseilla opit kuvaamisen niksit ammattilaisten johdolla!

Lue lisää

Piilokojut

Voit vuokrata myös pelkät piilokojut!

Lue lisää