fbpx
Close X
Huuhkaja Finnaturen metsäruokinta

Omatoimisella kuvausmatkalla Suomen parhaille kuvauspaikoille

Omatoimiset valokuvausmatkamme ovat oiva keino päästä kuvaamaan Suomen parhaille kuvauspaikoille! Olemme suunnitelleet ja rakentaneet piilokojut maakotkan, huuhkajan, teeren ja suokukon kuvaukseen – omatoimimatkalla pääset kuvaamaan näitä tähtilajeja aitiopaikalta.

Poimi alta vinkkimme eri kuvauskohteiden yhdistelyyn eri vuodenaikoina, ja tutustu Suomen hienoimpiin kuvauskohteisiin itsenäisesti ja edullisesti!

Omatoimikuvausmatkat

Vieraile Suomen hienoimmissa kuvauskohteissa itsenäisesti

Varaa matka

Finnaturen omatoimiset valokuvausmatkat Suomessa

Petolinnut Oulun seudulla, 3 päivän matka

1.9. – 31.3.

Kuvaa petolintujen aatelisto Oulun seudulla! Matkan tähtilajit ovat maakotka, huuhkaja ja kanahaukka. Syyskuussa tällä matkalla pääsee kuvaamaan harvinaista herkkua: varpushaukat jahtaavat närhiä kotkakojuillamme ja niiden kuvaaminen on todella hauskaa sillä välin, kun odottelee kotkia saapuvaksi! Myös merikotka on mahdollinen kuvattava kojuillamme. Matka sisältää yhden yön ja aamupäivän kanahaukka- ja  huuhkajakojussa sekä yhden päivän Utajärven kotkakojussa. Matkan kesto 3 päivää.

Ryhmäkoko: 1 – 4 kuvaajaa
Hinta: 490 € / hlö kun 2-4 kuvaajaa, 550 € / hlö kun yksi kuvaaja

Varaa matka

Petolinnut Oulun seudulla, 4 päivän matka

1.9. – 31.3.

Kuvaa petolintujen aatelisto Oulun seudulla! Matkan tähtilajit ovat maakotka, huuhkaja ja kanahaukka. Syyskuussa tällä matkalla pääsee kuvaamaan harvinaista herkkua: varpushaukat jahtaavat närhiä kotkakojuillamme ja niiden kuvaaminen on todella hauskaa sillä välin, kun odottelee kotkia saapuvaksi! Myös merikotka on mahdollinen kuvattava kojuillamme. Matka sisältää 2 päivää kotkakojussa sekä yhden yön huuhkajakojussa. Matkan kesto 4 päivää.

Ryhmäkoko: 1 – 4 kuvaajaa
Hinta: 550 € / hlö kun 2-4 kuvaajaa, 690 € / hlö kun yksi kuvaaja

Varaa matka

Teeren soidin ja maakotkat

15.3. – 31.3. ja 15.9.- 15.10. 

Kuvaa samalla reissulla teeret soitimella sekä maakotkat, ja halutessasi myös huuhkaja. Tämän matkan sesonki on keväällä vain kaksi viikkoa ja syksyllä noin kuukausi, kun teeret ja kotkat toimivat hyvin yhtäaikaa. Säiden salliessa voimme pidentää tai lyhentää sesonkia. Matka sisältää 2 teerikuvauskertaa ja 2 päivää kotkakojussa. Matkan kesto 2 päivää.

Ryhmäkoko: 1 – 4 kuvaajaa
Hinta: 505 € / hlö kun 2-4 kuvaajaa, 690 € / hlö kun yksi kuvaaja

Varaa matka

Teeren soidin ja huuhkaja

15.3. – 15.5.

Kuvaa samalla reissulla teeret soitimella sekä huuhkaja. Matka sisältää 1 teerikuvausaamun ja 1 yön huuhkajakojussa. Matkan kesto 2 päivää.

Ryhmäkoko: 1 – 4 kuvaajaa
Hinta:  390 € / hlö kun 2-4 kuvaajaa, 420 € / hlö kun yksi kuvaaja

Varaa matka

Suokukkojen soidin ja huuhkaja

9.5. – 31.5.

Kevään kohokohta on suokukkojen soidin! Tällä matkalla yhdistyvät elegantti suokukko sekä mystinen huuhkaja. Matka sisältää 2 kuvausaamua ja 2 kuvausiltaa suokukoille sekä yhden yön huuhkajakojussa. Matkan kesto 4 päivää.

Ryhmäkoko: 1 – 4 kuvaajaa
Hinta: 850 € / hlö kun 2-4 kuvaajaa, 970 € / hlö kun yksi kuvaaja

Varaa matka

Koe Suomen hienoimmat kuvauskohteet

Kuvauskojuillamme pääset kuvaamaan Suomen halutuimpia kuvauskohteita aitiopaikalta. Maakotka ja huuhkaja, teeri ja suokukko ovat kiehtovia kuvauskohteita – voimme nähdä niitä vapaana luonnossa, mutta hyvälle kuvauspaikalle ja lähelle lintuja pääseminen onkin jo toinen juttu. Myös kansainväliset asiakkaamme tulevat Suomeen näiden lintujen ja hienon luontomme vuoksi!

Olemme miettineet kuvauksen lopputulosta paljon ja pyrimme palvelemaan hyvin kaikki kuvausasiakkaamme. Olemmekin miettineet valmiiksi niin valonsuunnan, kuvakulman kuin taustat, ja ruokimme linnut säännöllisesti, huolehdimme kuvauspaikat siisteiksi sekä kiinnitämme kojuihin erityistä huomiota. Vain siksi, että asiakkaamme voivat keskittyä kuvaamiseen.

Voit maksaa kuvauspaketin verkkokaupassamme ja sopia kojupäivät toimiston kanssa. Varaa kuvausmatkat verkkokaupastamme tai kysy lisätietoja meiltä toimistolta info@finnature.fi. Huomaathan, että myös useimmat virkistysedut käyvät maksuvälineeksi meillä.

Varaa matka

Löydä unelmiesi matka - tarjoamme upeita kuvausmatkoja myös ulkomaille

Lue lisää

Kuvauskurssit

Luontokuvauskursseilla opit kuvaamisen niksit ammattilaisten johdolla!

Lue lisää

Piilokojut

Voit vuokrata myös pelkät piilokojut!

Lue lisää