fbpx
Close X
Hiiripöllö Oulu
FINNATURE

Henkilöstö

Meillä Finnaturella on mukava työyhteisö. Valitsemme työntekijämme huolellisesti taataksemme laadun jokaisessa asiassa.  Jos olet innokas lintuharrastaja tai lintukuvaaja ja haluat opastaa englanniksi asiakkaitamme, ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Tapaa tiimimme!

HENKILÖSTÖ

Jari Peltomäki

Finnaturen perustaja, ammattiluontokuvaaja

Jari on Finnaturen perustaja ja omistaja. Hän on ammattiluontokuvaaja, jonka kuvia on palkittu lukuisissa kansainvälisissä kuvakilpailuissa – onpa hän toiminut tuomarinakin monissa! Kuvien lisäksi Jari on monien kansallisten ja kansainvälisten luontokirjojen ja -lehtien kirjoittaja.

Vuodesta 2016 lähtien Jari on toiminut ensin Olympus-visionäärinä ja sittemmin OM SYSTEM-lähettiläänä. Hän on intohimoinen lintukuvaaja ja aina valmis uusiin seikkailuihin. Jarin laaja kuvamateriaali sisältää niin Suomen että maailmankin luontoa ja linnustoa. Jarin näet Finnaturen monilla ulkomaan ja kotimaan kuvausmatkoilla sekä kotimaan kuvauskursseillamme. Kuvausmatkoista Jarin suosikki on talvinen Hokkaido!

Jarin kuvia voit nähdä:
www.jaripeltomaki.com
www.lintukuva.fi

Kaisa Peltomäki

Toimitusjohtaja, luontokuvaaja

Kaisan tausta on taloustieteessä, mutta hän rakastaa luontoa ja on kuvannut koko ikänsä. Kuvausharrastuksesta tuli aiemmin Kaisalle ammatti tapahtumakuvaajan muodossa. Finnatureen tulon jälkeen Kaisa on keskittynyt enemmän ja enemmän luontokuvaamiseen.

Kaisa on Finnaturen omistaja ja toimitusjohtaja vuodesta 2015 lähtien. Hänellä on vahva osaaminen ja kokemus EU-hankkeiden ja alueellisten markkinointiprojektien vetämisestä. Kaisa luotsaakin Finnaturea vahvasti eteenpäin, mutta hänet voi yhtä lailla nähdä myös vetämässä Finnaturen ulkomaan ja kotimaan kuvausmatkoja ja kotimaan kuvauskursseja! Myös Kaisa toimii OM SYSTEM-lähettiläänä.

Kaisan kuvia voit nähdä hänen Facebook– ja Instagram-sivuillaan.

Irene Hiltula

Myynti

Irene on työskennellyt matkailualalla jo vuosia ja onkin tehokas työssään. Irene rakastaa matkailua ja nauttii luonnosta monin eri tavoin matkoillaan – milloin vaeltaen, pyöräillen tai hiihtäen, milloin nauttien luonnon rauhasta mökillään joen äärellä. Jos olet yhteydessä toimistoomme, olet todennäköisesti yhteydessä Ireneen! Hän rakentaa laatumatkat asiakkaillemme ja haluaa tehdä kaikista matkoista menestyksekkään.

Pirita Latja

Pääopas

Pirita on työskennellyt Finnaturelle jo yli viisitoista vuotta, opastaen lintu- ja luontomatkoja. Intohimo luontoon on aiemmin johtanut Piritan akateemiselle uralle ja hän onkin tohtori ekologian alalla. Väitösopinnot veivät Piritan jopa Afrikkaan! Meidän onneksemme, hänen isänsä Ari Latja, joka on Finnaturen pitkäaikainen opas, on lapsuudesta lähtien johdattanut Piritaa lintujen ja luonnon maailmaan. Pirita onkin nykyään pääoppaamme ja milloin hän ei opasta lintu- ja kuvausmatkoja, hänet löytää toimistoltamme.

Jukka Sainio

Huolto

Juke on Finnaturen luotettava yleistyömies. Hän osaa korjata monia asioita niin Villa Finnaturessa kuin muuallakin, ja on rakentanut kaikki Oulun kuvauskojumme. Hänen osaavissa käsissään ratkotaan kiperätkin rakennusongelmat!

Sunna Oksala

Villa Finnaturen emäntä

Jos yövyt Villa Finnaturessa, tapaat varmasti emäntämme Sunnan! Sunna vastaa ruokien valmistamisesta ryhmille ja Villa Finnaturen siivoamisesta. Hänellä on vankka 30 vuoden kokemus ravintola-alalta ja hän on mm. omistanut ravintolan Lapissa sekä työskennellyt ravintoloissa Irlannissa asti. Hän tekee olosi mukavaksi Villa Finnaturessa ja valmistaa herkulliset ateriat paikallisista raaka-aineista!