fbpx
Close X
Lintutorni Kempele

Yrityksille

Palveluja yrityksellesi

Vietä erilainen virkityspäivä! Finnature järjestää yrityksille erilaisia ohjelmapalveluja, kuten ohjattuja linturetkiä, kuvauskursseja ja lintujen bongauskilpailuja.

Meillä on myös vuosien kokemus erilaisten koulutusten ja konsultointien suunnittelusta ja toteutuksesta yrityksille ja ryhmille. Haluatpa ryhmällesi lyhyen hengähdystauon töistä tai kattavamman koulutuspaketin, ole rohkeasti yhteydessä!

Linturetket ja valokuvauskoulutukset

Tuomme vuosittain satoja ulkomaalaisia nauttimaan Suomen luonnosta ja etenkin linnuista. Asiantuntevat oppaamme vievät mielellään myös suomalaiset linturetkelle. Pidä pieni hengähdystauko palaverin ohessa ja poikkea lintutornille katsomaan mitä luonnosta löytyy! Vedetään pieni bongauskilpailu palaverien lomassa.

Valokuvaus on kännyköiden myötä suuressa suosiossa, järjestäisimmekö ikimuistoisen kuvauskurssin, josta on hyötyä vielä pitkään. Tai kuvaako asiakkaasi? Voimme käydä päivän kotkakojulla.

 

 

Koulutus ja konsultointi

Yrityksellämme on pitkät perinteet ja osaaminen matkailualalta – olemmehan Suomen suurin ja pitkäikäisin lintumatkailuun erikoistunut matkanjärjestäjä.

Jaamme mieluusti osaamista muillekin ja järjestämme matkailun koulutuksia. Haluamme edistää Suomen luontomatkailua laajalla rintamalla.

Teemme myös luontoselvityksiä. Asiantuntevat oppaamme ovat innokkaita lintu- ja luontoharrastajia, joiden osaaminen on juuri sopivaa, kun tarvitaan luontoselvityksiä erilaisiin kohteisiin.

Ota yhteyttä!

Olemme alamme suurin Suomessa, ja kokemuksemme avulla pystymme toteuttamaan lintuihin, luontokuvakseen ja matkailunkoulutuksiin liittyvät toiveet laajasti. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri yrityksesi näköinen virkistyspäivä, koulutus tai kurssi!

Teeri Suomi