fbpx
Close X

Blogi

Finnaturen uutiskirje marraskuu 2020

TERVEHDYS FINNATURELTA!

Pahoittelumme siitä, että emme ole ehtineet lähettämään suomenkielistä uutiskirjettä pitkään aikaan!

Korona-aika muutti maailmaamme radikaalisti ja olemme pyrkineet vastaamaan siihen.  Tässä uutiskirjeessä esittelemme teille uudet tuotteemme, joita syksyn aikana on rakennettu. Toivottavasti löydätte alla olevasta valikoimasta jotain mielenkiintoista.

Jo syksyn aikana ollut hienoa huomata, kuinka suomalaiset asiakkaat ovat löytäneet meidät aikaisempia vuosia paremmin – suuri kiitos siitä teille!

AWENATURE.DESIGN VERKKOKAUPPA AVATTU

Olemme avanneet uuden verkkokauppamme ja voimme ylpeinä esitellä teille uuden tuotevalikoimamme AweNature.Designin. Valitsimme tuotteisiin rakkaimmat kuvamme. Kuvat, joiden kautta voimme tuoda esille luonnon kauneutta ja kunnioitusta luontoon. Ehkä löydät tuotteistamme joululahjan? Kuvia ja tarinoita niiden takaa päivittyy kauppaamme alkutalven aikana lisää.

KUVAUSMATKAT SUOMALAISILLE – IHAN SUOMESSA

Omatoimiset kuvausmatkat ovat erityisesti koronatilanteeseen räätälöityjä ja sopivat niin yksin matkustaville kuvaajille kuin pienille kaveriporukoille sekä pariskunnille. Jokaiselle porukalle on omat kuvauskojut ja väljä majoittuminen Villa Finnaturessa. Kuvauspaketit ovat saatavilla myös ilman majoitusta!

Kuvausmatkat Suomessa verkkokaupastamme.

Pitempien matkojen alussa perehdymme yhdessä luontokuvauksen saloihin ja matkan kohdelajeihin noin 2 tuntia, jotta ehdit kysyä ammattikuvaajan neuvot muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tämän jälkeen saatte oman kuvauskojun, jonka rauhassa ei koronasta ole tietoakaan.

Suosituin kuvausmatkamme tällä hetkellä on Petolinnut Oulun seudulla, jossa yhdistyvät petolintujen aateliset – Utajärven maakotkat ja Limingan huuhkaja, samalla toiveissa kuvata myös kanahaukka

HUUHKAJASESONKI ON NYT KÄYNNISSÄ

Finnaturen kanssa voit kokea Suomen ja maailmankin tasolla ainutlaatuisen kokemuksen – kuvaa huuhkaja piilokojusta. Ruokinnallamme käy huuhkaja pariskunta säännöllisesti. Päivisin hyvällä tuurilla saat samasta kojusta kuvattua kanahaukan! Koju on mukava asuntovaunukoju, joten kärvistellä ei tarvitse. Uusimme nyt syksyllä myös metsäruokinnan valot, joten nyt saat huuhkajasta kuvia erilaisilla istumaoksilla!

Maksa metsäruokintapaikkakojun vuokra verkkokaupastamme.

VIRKISTYSSETELIT HYÖTYKÄYTTÖÖN!

Mukavaa että Smartum edulle löytyy näin mahtava käyttökohde ja palailen ”tuhlaamaan” Smartum etua teille myöhemminkin, jos työnantajan tarjoama etu jatkuu vastaisuudessakin. Aiemmin olen oikeasti tuhlannut smartumit esim. leffaan tai keilaamiseen, mutta nyt olen todella tyytyväinen, kun löydän niille järkevän käyttökohteen

Tämän asiakaspalautteen myötä muistuttelemme, että jos virkistysetuja on menossa vanhaksi, ne voi hyödyntää myös piilokojuvuokrissa ja meidän valokuvauskursseilla!

Finnaturen kuvauskojuille ja luontokuvauskursseille käyvät maksuksi seuraavat edut:

eazybreak  ePassi  Edenred Smartum

 

Valokuvistamme tehdyt tuotteet, valokuvauskurssi, kuvausmatka tai piilokojupaketti ovat varmasti mieluisia elämyslahjoja luontokuvaajalle!

Oikein mukavaa ja kuvauksellista alkutalvea kaikille uutiskirjeemme tilaajille!

Kaisa ja Jari Peltomäki

Kirjoittaja jari

Aiemmat julkaisut

22.12.2020

Finnaturen lintukuvakoulu osa_2

Lintuja on kaikkialla ja ne ovat kauniita. Sen vuoksi ne ovat varmaankin niin suosittuja kuvauskohteita? …

Lue lisää

10.12.2020

Finnaturen lintukuvakoulu osa_1

Lintu- ja luontokuvauksen suosio on 2000-luvulla satakertaistunut. Linnut ovat kauniita ja kuvauksellisia, joten ei ole …

Lue lisää

15.11.2020

Finnaturen uutiskirje marraskuu 2020

TERVEHDYS FINNATURELTA! Pahoittelumme siitä, että emme ole ehtineet lähettämään suomenkielistä uutiskirjettä pitkään aikaan! Korona-aika muutti …

Lue lisää