fbpx
Close X

Finnsurvey etsii ympäristöasiantuntijaa!

Tervetuloa töihin pieneen ja ketterään yritykseen, missä voit vaikuttaa omaan toimenkuvaasi paljon!

Jos olet kyllästynyt suuryritysten työtahtiin, pienenä toimijana voimme tarjota jotain muuta. Mukava työilmapiiri, mahdollisuus kehittää uutta ja rakentaa toimenkuvasta monipuolinen, halutessasi voit yhdistää työnkuvaan myös luontomatkailun.

Yrityksemme Finnsurvey Oy etsii ympäristöasiantuntijaa.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta luontoselvitysten tekemisestä. Plussaa on, jos sinulla on kokemusta myös tarjouslaskennasta, raporttien kirjoittamisesta sekä viranomaisyhteistyöstä. Työpiste sijaitsee ensisijaisesti Muhoksella, mutta työ on liikkuvaa ja paljon voi tehdä myös etänä.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja halua tehdä töitä laaja-alaisesti. Tehtäväsi on uusi, joten pääset rakentamaan omaa toimenkuvaasi. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä pitää projektin langat käsissä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa, valmiutta liikkuvaan työhön sekä ajokorttia.

Finnsurvey Oy on vasta perustettu yritys, mutta aivan uuteen et mukaan hyppää. Aikaisemmin olemme tehneet luontoselvityksiä matkatoimistomme Finnature Oy:n kautta (www.finnature.com), mutta nyt on aika eriyttää luontoselvitykset matkailusta ja löytää tekijä, jolla on aikaa keskittyä luontoselvityksiin. Tämä tausta antaa hyvän mahdollisuuden, jos haluat yhdistää työhösi ulkomaalaisten asiakkaiden opastamista joko lintumatkoilla tai valokuvausmatkoilla. Yksi tai kaksi matkaa vuodessa voi kummasti piristää arkea.

Useat oppaamme Finnaturessa tekevät kartoitustöitä opastusten lisäksi, joten mukava porukka odottaa sinua, eikä kaikkia maastopäiviä tarvitse tehdä itse. Toimenkuvaasi kuuluu maastotöiden lisäksi tarjouslaskenta, raporttien kirjoittaminen sekä toiminnan koordinointi muiden kartoittajien suuntaan. Halutessasi myös luontomatkailuun liittyvät tehtävät.

Kiinnostuitko?

Keskustelemme mielellämme kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sunnuntaihin 15.10.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja: Jari Peltomäki (jari@finnature.fi / 0405919120) tai Kaisa Peltomäki (kaisa@finnature.fi / 0407388658). Huomaa, että olemme molemmat osan ajasta opastamassa ryhmiä, joten jos emme vastaa puhelimeen, niin jätä viesti, palaamme asiaan mahdollisimman pian.