fbpx
Close X
Wolf Finland
KOJUT

Pihalinnut

Pihalinnut ovat mielenkiintoisia kuvauskohteita

Uskoisitko, että talitiainen ja keltasirkku voisivat olla mielenkiintoisia kuvauskohteita? Anna meidän todistaa se! Olemme rakentaneet Villa Finnaturen yhteyteen mukavan piilokojun, josta pääsee kuvaamaan ruokintapaikallamme vierailevia lintuja. Kuvaaminen lämpimästä kojusta on mukavaa ja pikkulintujen kuvaamisessa voi oppia paljon!

Kuvaa pihalintuja mukavasta Villa Finnaturen piilokojustamme

Pihalintuja pääsee kuvaamaan Villa Finnaturen yhteyteen rakennetusta piilokojustamme Muhoksella. Villa Finnaturen ruokinnallamme käy säännöllisesti talitiaisia, sinitiaisia, hömötiaisia, keltasirkkuja, närhiä, käpytikkoja ja oravia. Myös urpiaisia, vihervarpusia, viherpeippoja, peippoja ja järripeippoja käy niiden määrien ollessa luonnossa suuret. Ruokinnalla on käynyt myös harmaapäätikka, palokärki, varpushaukka sekä kanahaukka.

Villa Finnaturen takakuistista on tehty mukava ja lämmitettävä piilokoju. Kojusta kuvataan suuren yksisuuntaisen peililasin läpi. Kojuun mukaan tarvitset oman jalustan ja kamerapään tai tarvittaessa voit lainata niitä meiltä.

Villa Finnaturen pihalintujen piilokoju on lähinnä Villassa majoittujien sekä kuvauskurssiemme käytössä, mutta voit myös vuokrata pihalintujen kuvauskojun  sähköpostitse osoitteesta info@finnature.fi tai puhelimitse 045-129 4264.

Maakotka

Kuvaa maakotkia Suomen upeimmasta kuvauskojusta

Lue lisää

Suokukko

Suokukkokojuistamme kuvaat soidinta ja tunnelmallisia vastavalokuvia mukavasti

Lue lisää

Kanahaukka ja huuhkaja

Metsäkojumme tähtilajit ovat harvoin kuvatut kanahaukka ja huuhkaja

Lue lisää

Pihalinnut

Pihalinnut ovat viehättäviä kuvauslajeja - tule kokeilemaan mukavaa kojuamme

Lue lisää

Matkat

Järjestämme upeita kuvausmatkoja ulkomaille - kysy myös räätälöityjä matkoja

Lue lisää

Kuvauskurssit

Tule oppimaan kuvaamista ammattilaisen johdolla mahtaviin kuvauskohteisiin

Lue lisää